Glasbewerkingen

Een van de mogelijkheden bij Keukenachterwanden.eu is het laten bewerken van uw onebwerkte glazen keuken achterwand. 

Glas slijpen (randafwerking)

Door het snijden van glazen keuken achterwanden ontstaan er scherpe randen rondom. Glas slijpen maakt het mogelijk om de scherpe zijden van het glas glad en/of glanzend te maken.

Glas boren (sparingen)

Bij glazen keuken achterwanden is het vaak nodig om een uitsparing te maken voor het stopcontact.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. p-p geslepen glas

  Randafwerking

  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

  Glas Slijpen Glas slijpen maakt het mogelijk om de scherpe zijden van het glas glad en/of glanzend te maken, als mede de maatnauwkeurigheid te reduceren tot +/- 0,5mm. Bij het slijpen van glas zijn er meerdere mogelijkheden voor verschillende resultaten. Zie details onder aan deze pagina. Wanneer u uw glas heeft geselecteerd en dit wilt laten slijpen, dient u het aantal strekkende meters van het glas bij elkaar op te tellen. Dus tel het exacte aantal strekkende meters glas wat u bewerkt wilt hebben op en geef dit aan bij aantal.  Een voorbeeld hiervan is: glas 600 mm breed en 800 mm hoog. Dan is het aantal strekkende meters: 0,6 + 0,6 + 0,8 + 0,8 = aantal 2.8 Heeft u nog een sparing nodig in uw glas klik dan hier.

  Meer info
 2. Gaten boren

  Kies uw sparingen

  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

  Glas boren

  Met deze bewerking kunnen we gaten in het glas maken. Dit wordt dubbelzijdig gedaan hetgeen wil zeggen dat zowel van boven als van onderen wordt geboord. Vanaf de bovenzijde wordt tot 50% geboord, terwijl dit vanaf de onderzijde tot 60% wordt gedaan, waardoor een mooi afgewerkt boorgat ontstaat.

  Door middel van een conische nabewerking kan er nog een schuine zijde aan het boorgat worden gefreesd.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren